Üdvözöljük a

Új tanulószerződéses tanulók fogadása a nyári gyakorlattól | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új tanulószerződéses tanulók fogadása a nyári gyakorlattól

Szerző: Piacsek László | 2017. február 2.

A 9.-es és az érettségivel nem rendelkező 11.-es szakközépiskolai tanulók február és április között a kamara által szakképesítésenként szervezett szintvizsgákon vesznek részt. A szintvizsgát sikeresen teljesítő tanulók 2017. június 16-tól kezdődően gyakorlati képzésüket külső gyakorlati képzőhelyen kell, hogy megkezdjék.

Ezen 9.-es és 11.-es tanulók koordinált kihelyezésének elősegítése érdekében kamaránk felméri a Baranya megyében nyilvántartott gyakorlati képzőhelyek tanulószerződéses képzési igényét.

 

Kérjük, hogy amennyiben tudnak és kívánnak tanulókat fogadni a szakmai záróvizsgákat követően végzett diákjaik helyett, illetve meglévő, alsóbb évfolyamos tanulóik mellé továbbiakat foglalkoztatni június 16-tól kezdődően, úgy a mellékelt dokumentumot kitöltve és aláírva küldjék be az Önökkel kapcsolatban álló szakképzési tanácsadó e-mail címére, 2017. február 10-ig.

 

A beküldött igényeket a tanulók tájékoztatásánál figyelembe vesszük. A szakképzésben részt vevő tanulók alacsony létszáma miatt azonban az igények összegyűjtése, összesítése és közvetítése az tanulók és az iskolák felé, garanciát nem jelent arra vonatkozóan, hogy minden szabad hely betöltésre kerül.

Csatolt állományok: