SZKTV, OSZTV dolgozatok megtekintése

Szerző: Gáncs Katalin | 2015. január 15.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kijavított SZKTV, OSZTV versenydolgozatok megtekintésére a versenyzőknek 2011. február 17-én és február 24-én lesz lehetőségük a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara épületében (Pécs, Majorossy I. u. 36).

A szakmai versenyek írásbeli dolgozatait az alábbiak szerint tekinthetik meg a versenyzők: 

 

  • január 20-ig megírt szakmák esetében a kijavított írásbeliket a  versenyzők február 17-én 9.00 és 14.00 óra között tekinthetik meg. (Bútorasztalos, Bútoripari technikus, Női szabó, Bőrdíszműves, Kőműves, Ács, állványozó, Burkoló, Festő mázoló és tapétázó, Magasépítő technikus, Villanyszerelő, Elektronikai technikus, Fodrász, Hegesztő, Szerkezetlakatos, Gépi forgácsoló, Géplakatos, Gázfogyasztó-berendezés- és csőhálózat szerelő, Központi fűtés- és csőhálózat-szerelő, Vízvezeték- és vízkészülék-szerelő, Hűtő és klímaberendezés szerelő, Épületgépész technikus, Gépgyártástechnológiai technikus)

  • január 23-a után megírt szakmák esetében a kijavított írásbeliket a versenyzők február 24-én  9.00 és 14.00 óra között tekinthetik meg. (Cukrász, Pincér, Szakács, Kereskedő, Vendéglős, Kozmetikus, Élelmiszer- és vegyiárú-eladó, Műszaki cikk eladó, Ruházati eladó)

    

A versenyzők csak a saját dolgozataikat tekinthetik meg.

 

Felhívom szíves figyelmüket, hogy adott szakképesítés dolgozatainak megtekintésére csak egy időpontban van lehetőség. Tehát aki pl. a bútorasztalos írásbeli dolgozatot február 17-én nem tekintette meg azt később már nem teheti meg.

 

Megtekintésen csak a versenyző vehet részt, tanár és kísérő nem.

 

A versenyzők a dolgozataikat csak arcképes igazolvány felmutatásával tekinthetik meg. 

 

Kérjük a versenyzőket, hogy az elődöntőn kiadott versenyzői kódokat is hozzák magukkal a betekintésre.

 

Az írásbeli feladatlapok már megtalálhatók a www.szakmasztar.hu weboldalon.