WorldSkills és EuroSkills versenyek

Szerző: Gáncs Katalin | 2015. január 15.

Vegyél részt Te is a „Szakmák Olimpiáján”!
Felhívás az EuroSkills és a WorldSkills ifjú szakemberek nemzetközi versenyeinek válogató versenyeire.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, végzős szakközép- és szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat Magyarország képviseletében az ifjú szakemberek 2014-ben a franciaországi Lille-ben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságán, az EuroSkills-en, illetve 2015-ben a Brazíliai Sao Paulóban megrendezésre kerülő WorldSkills világversenyen.
A EuroSkills válogatóversenyen kiválasztott versenyzők, a nemzetközi döntőn elért eredményükkel jogot szerezhetnek arra is, hogy a WorldSkills 2015 világversenyen is részt vehessenek, amennyiben a részvétel egyéb feltételei is teljesülnek.

A szakmai szponzorok által lebonyolításra kerülő előválogatókat követően a válogató versenyek döntőjét, a SkillsHungary Nemzeti Válogató Versenyt minden meghirdetésre kerülő versenyszámban 2014. március első hetében tervezik megrendezni a Hungexpo területén.
A válogató versenyeken kiválasztott szakember(ek) a EuroSkills Lille 2014, illetve a WorldSkills Sao Paulo 2015 versenyeken a Magyar Csapat tagjaként képviselhetik hazánkat.

Jelentkezni a versenyre az nv.skillshungary.hu vagy a nemzetivalogato.skillshungary.hu címeken található elektronikus jelentkezési lap és mellékleteinek kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2013. november 22.
A jelentkezések elbírálásának határideje: 2013. november 27.

A versenyekkel kapcsolatban további információ:
a www.skillshungary.hu honlapon,
vagy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi versenyek szervezésével foglalkozó munkatársaitól tudhat meg telefonon a +36/20/381-9432 és a +36/20/469-3095 telefonszámokon,
valamint a heger.istvan@mkik.hu és csiszar.zsofia@mkik.hu e-mail címeken.