Üdvözöljük a

HR együttműködés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

HR együttműködés

Szerző: Horváth-Frank Orsolya | 2017. november 27.

A Baranya megyei vállalkozások fejlődésének, növekedésének egyik legfőbb akadálya a megfelelő munkaerő hiánya. A kamara igyekszik a problémát komplexen kezelni a pályaorientációtól a szakképzésig, az alkalmas emberek megtalálásáig.

A baranyai üzleti közösség tagjainak munkaerő keresésével kapcsolatos igényeire válaszul, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara segít az önkéntes kamarai tagvállalkozások HR problémáira megoldást találni, ezért Rabb Szabolcs kamarai titkár kezdeményezésére együttműködési megállapodást kötött a megye meghatározó, teljes körű személyzeti szolgáltatást nyújtó vállalkozásával, a Jobcapital Kft-vel. A Jobcapital széleskörű, több iparágat is lefedő tapasztalattal rendelkezik, és a legfrissebb HR-trendek gyakorlatba ültetésében is élenjár.

 

A megállapodást aláíró feleknek az együttműködéssel az a célja, hogy a Baranya megyei vállalkozások munkaerő-piaci, munkaerő utánpótlási problémáira megoldást találjanak közösen, humánerőforrás-fejlesztési tevékenységeikben támogassák őket.

 

A kamarához beérkező önéletrajzok és állásajánlatok egymásnak történő megfeleltetését, a beküldök beleegyezése esetén a Jobcapital Kft. végzi. A Jobcapital a szolgáltatást kamaránk önkéntes tagjainak kedvezményes áron vagy akár ingyenesen nyújtja.

 

A szolgáltatási rendszer bevezetésével a humánerőforrás kereslet és kínálat egymásra találását kívánják segíteni.

 

Álláskeresőknek Állást kínálóknak