Üdvözöljük a

Év Felelős Foglalkoztatója 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Év Felelős Foglalkoztatója 2017

Szerző: Fülöp Attila | 2017. augusztus 17.

Ösztönző, emberközpontú munkahely? Mutassa be vállalkozása elkötelezettségét, sikereit! Pályázzon és nyerje meg az „Év Felelős Foglalkoztatója” díjat!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet az „Év Felelős Foglalkoztatója 2017” címmel.

A pályázat célja, hogy díjazza azokat a munkáltatókat, akik a legkiemelkedőbb jó gyakorlatot tudják felmutatni a felelős foglalkoztatás terén. Vállalkozásának így lehetősége nyílik, hogy bemutassa erőfeszítéseit és eredményeit, országos elismerést szerezzen, megismerje mások gyakorlatait és hosszú távú kapcsolatokat építsen ki.

A pályázatuk alapján kiválasztott munkaadók lehetőséget kapnak a „Felelős foglalkoztató vagyok” elnevezésű, 2017. novemberben megrendezésre kerülő konferencián való kiállításra, valamint a nevezéssel pályáznak is egyben az „Év Felelős Foglalkoztatója” vándordíjra.

A díj nyertesei kiemelt médiapartneri és stratégiai együttműködési lehetőségben részesülnek a pályázatot kiíró és támogató szervezetekkel.

A pályázattal és a benyújtással kapcsolatban további információ a www.ofa.hu weboldalon, a lenti linkre kattintva olvasható.

Kiíró: Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.
Beadási határidő: 2017. 10. 06. 17:00