Üdvözöljük a

Szakképzési Díj 2017 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakképzési Díj 2017

Szerző: Sarkadiné Schmidt Alexandra | 2016. október 12.

Kiemelkedő projektje, kezdeményezése van, melyek jelentős mértékben és példamutató módon segíti elő a gyakorlatorientált szakképzést Magyarországon?
Legyen Ön 2017 nyertese!

2013-ban hozta létre a Szakképzési Díjat a DUIHK (Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara) azzal a céllal, hogy ösztönözze a magyarországi szakképzési rendszer fejlesztését.
A Szakképzési Díj Fővédnöke: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

 

A Díjra magyarországi székhelyű vállalatok, közintézmények, iskolák, civil szervezetek, vagy akár magánszemélyek is pályázhatnak még folyamatban lévő vagy mostanában lezárult projektekkel, vagy kezdeményezésekkel.

 

Pályázatukat a következő kategóriákban lehet benyújtani:

Motiváció
E kategóriában olyan projektek indulhatnak, melyek a szakképzés társadalmi elismerésének növelését mozdítják elő, kiemelve e képzési forma hosszú távú előnyeit mind a tanulók, mind a vállalatok, illetve a társadalom szempontjából.

Kooperáció
E kategóriában azon projektek pályázhatnak, melyek keretében a szakképzés különböző szereplői példaértékű együttműködést alakítanak ki, javítva ezzel a képzés minőségét és hatékonyságát.

Innováció
E kategóriában azon kezdeményezések és megoldások versenyezhetnek, melyek új módszerekkel, eljárásokkal és eszközökkel gazdagítják a szakképzést, hozzájárulva a képzési eredmények javításához.

 

Pályázatok benyújtása:
• 2016. szeptember 29 – december 15.
A díjazottak kihirdetése, átadó ünnepség:
• 2017. március 2.

 

A pályázattal kapcsolatos főbb tudnivalókat, a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat megtalálja a szakkepzesidij.hu honlapon.

Közzététel időpontja: 2016. 09. 28.
Beadási határidő: 2016. 12. 15.
Kapcsolódó anyagok: