Üdvözöljük a

Autóipari Szakképzéssel Foglalkozó Gazdálkodók Szakmai Fóruma | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Autóipari Szakképzéssel Foglalkozó Gazdálkodók Szakmai Fóruma

Szerző: Piacsek László | 2015. szeptember 11.

A duális szakképzési rendszer bevezetésének fontos eredménye, hogy a 10-11., a 11-12., és a 13-14-15. osztályban a tanulók, a két és három éves képzés esetén a gyakorlati képzés teljes egészét, az érettségire épülő képzések esetén, annak nagy százalékát a vállalkozásoknál teljesítik.

A gyakorlati képzőknek a képzések gyakorlati részét az országosan egységes kerettantervek alapján kell végezniük. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kiemelt feladatának tekinti, hogy erre a vállalkozások felkészülését segítse.

 

A gyakorlati képzőhelyek szerepvállalásával a szakképzési rendszer átalakításában, a közös célok és stratégiai kérdések, a szereplőkkel együtt, közösen történő megfogalmazásával és meghatározásával kapcsolatban 2015. szeptember 29-én, kedden 14.00 órai kezdettel a karosszérialakatos, a járműfényező, az autószerelő, az autóelektronikai műszerész és az autótechnikus szakképesítéseket oktató gyakorlati képzőhelyek számára tájékoztatót és konzultációt szervezünk.

 

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36., földszint Kis-Zsolnay terem.

 

A téma fontossága miatt kérjük, hogy a rendezvényen a gyakorlati képzőhelyek első számú vezetői és a gyakorlati oktatásért felelős személyek vegyenek részt.

 

Részvételi szándékukat kérjük a csatolt Jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelezzék.

 

További információ:

 

Piacsek László

szakképzési tanácsadó

72/507-127

 

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36., földszint Kis-Zsolnay terem
Időpont: 2015. 09. 29. 14:00