Üdvözöljük a

Belvárosi oázis Szigetváron | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Belvárosi oázis Szigetváron

Szerző: Rudics Judit | 2017. június 20.

A Szigetvári "Zrínyi 1566" Turisztikai Egyesület információs irodája a város főterén megnyitotta a „Zrínyi 1566” Kávézó és Ajándékboltját.                        

Dr. Vass Péter polgármester és Hóbor Lászlóné a Turisztikai Egyesület elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket, majd a szalag átvágása után átadták a város lakóinak, és az egyre nagyobb számban a városba érkező turisták számára a belváros legújabb kis pihenő szigetét.

 

Az információs iroda egy részéből kialakított kávézóban a vendégek frissítő italokat és süteményeket fogyaszthatnak, míg a bolti részlegben kedves ajándéktárgyak közül válogathatnak, melyek jelentős része a helyi kézművesek és vállalkozók munkáját dicséri. A kínált ajándékok köre folyamatosan bővül, hogy minden vendég megtalálhassa azt a terméket, amit emlékként szívesen magával vinne szigetvári látogatásáról, vagy amivel szívesen megajándékozná szeretteit.

 

Az épület előtt kialakított teraszt is hamar birtokba vették a vendégek. Hóborné Klári, aki egyben a családi vállalkozásként működő botykapeterdi Pálma vendéglő vezetője és kamaránk Kereskedelemfejlesztési Bizottságának aktív tagja, bizakodva tekint a turisztikai szezonra.

„Célunk a belváros élettel való megtöltése, hogy legyen a Zrínyi téren egy olyan hely, ahol mindig történik valami, ahol szívesen megpihennek a város lakói és idelátogató vendégei. Biztos vagyok benne, hogy sokan betérnek majd hozzánk, kedvelt hely lesz a mi kávézónk is. A hozzánk betérők turisztikai információkkal ellátva, felfrissülve indulhatnak felderíteni a város nevezetességeit, vagy pihenhetnek meg egy séta közben.” – mondta.

 

Szívből gratulálunk a Turisztikai Egyesület minden dolgozójának és segítő partnerének, akik megálmodták és aktívan hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kis belvárosi oázis létrejöhessen. Elégedett, visszatérő vendégek „ostromló seregét” kívánjuk, akik messze viszik a szigetvári vendégszeretet jó hírét.