Üdvözöljük a

Közösen az idegenforgalom élénkítéséért | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közösen az idegenforgalom élénkítéséért

Szerző: Rudics Judit | 2018. január 25.

A Szigetvári „Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület megtartotta évnyitó közgyűlését, ahol Hóbor Lászlóné elnök értékelte az egyesület elmúlt évi tevékenységét, és felvázolta az idei év főbb terveit.

A múlt év kiemelkedő eseménye volt a kávézó és ajándékbolt júniusi megnyitása, mely a turisztikai iroda szolgáltatásai mellett azóta is folytonosan bővülő helyi és saját termék kínálatával fogadja a városba érkező turistákat.

Az információs iroda kezelésében a Szigetvár Kártya népszerűsége nőtt, újabb elfogadóhelyekkel bővült, egyre többen igénylik, és veszik igénybe a kártya nyújtotta szolgáltatásokat.

A Turisztikai Egyesület szervezésében augusztus 4-5-én sikeresen megrendezésre került a II. Szigetvári Ostromnapok Fesztivál, mely történelmi hitelességgel törekedett bemutatni a Zrínyiek korát, történelmi-katonai hagyományait és gasztronómiáját.

 

Az idei tervek sem kisebbek, az egyesület a meglévő tevékenységei és programjai továbbfejlesztésére, újak kidolgozására szívesen fogad ötleteket, javaslatokat tagjaitól, köztük a kamarától is.

 

A kamara Szigetvár városi elnöksége soron következő ülésére meghívta a Szigetvári „Zrínyi 1566” Turisztikai Egyesület vezetőjét és munkatársait, hogy megbeszéljék az ez évi közös munka lehetőségét, kapcsolódási pontjait.

 

A kamarai elnökség továbbra is kiemelt célja az egymást segítő közösségek építő erejének kihasználása, és annak folyamatos fenntartása érdekében a mind szélesebb körű együttműködés a város gazdasági és civil szereplői között.