Üdvözöljük a

Megújult programkínálat a Szigetvári várban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Megújult programkínálat a Szigetvári várban

Szerző: Rudics Judit | 2016. november 10.

A Zrínyi 1566 Emlékév kapcsán megnövekedett érdeklődésre az év hátralevő részében megújult ajánlatcsomagokkal várja látogatóit a Szigetvári Vár.

A csoportok és egyéni látogatók egyaránt kiemelt érdeklődésére való tekintettel az önkormányzat működtetésében megújult vár élményszerű, tematikus programokkal fogadja látogatóit, december végéig a téli nyitva tartás során a hétfői napokon is.

 

A „Zrínyi 1566”, a „Szigeth kincsei”, a „Szövetségek harca” és a „Szigetvári ősz” nevet viselő programok számtalan élménnyel bővítik, gazdagítják a már meglévő programkínálatot.

 

A „Zrínyi 1566” ajánlatcsomag játékos tárlatvezetéssel, a Várkastélyban megújult állandó kiállítás megtekintésével, viselet- és fegyverbemutatóval, valamint interaktív viselet- és fegyverpróbával teszi felejthetetlen élménnyé a látogatást.

 

A „Szigeth kincsei” program a várostrom 450. évfordulója alkalmából vár- és várostörténeti sétát ajánl, valamint a Szulejmán szultán dzsámi „titkainak” megismerését.

 

A „Szövetségek harca” csapatépítő játék, a választható programelemekből szabadon összeállítva, iskolai közösségek és cégek számára ajánl kalandos játékokat és Végvári 7 próbát.

 

A „Szigetvári ősz” komplex ajánlat az idősebb korosztály számára, tárlatvezetéssel, bemutatókkal, ebéddel és kedvezményes fürdőlátogatással.

 

A város tervei szerint a jövőben tovább fejlesztik a vár környezetét, új interaktív és hagyományőrző elemekkel bővítik a vendégváró programok körét.