Üdvözöljük a

Új pályán a Szigetvári Takarék! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Új pályán a Szigetvári Takarék!

Szerző: Rudics Judit | 2017. április 14.

A Szigetvári Takarék 2017. április 11-i küldöttgyűlésén a küldöttek a következő 5 éves ciklusra új tisztségviselőket választottak és új stratégiai döntést hoztak.

Dr. Kiss Endre elnök úr a tisztújítás előkészítése során döntött a visszavonulásáról, így a jelölőbizottság javaslatára Osztrogonácz Gábort, a Szigetvári Takarék ügyvezető igazgatóját választották az Igazgatóság új elnökének.

 

A Szigetvári Takarék működésének újabb mérföldkövéhez érkezett azáltal is, hogy a küldöttek meghozták az elvi döntést arról, hogy november 30-i hatállyal egyesül a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet, a Mecsekvidéke Takarékszövetkezet és a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet a Szigetvári Takarékszövetkezettel. Az egyesülés módja beolvadás a Szigetvári Takarékszövetkezetbe.

 

Az egyesülés összhangban van a szövetkezeti integráció stratégiával, év végére közel 66 ezer lakossági, közel 13 ezer vállalkozó és közel 150 önkormányzati ügyféllel rendelkező, 115 milliárd forint mérlegfőösszegű Takarék jön létre, amely a térség meghatározó pénzintézeteként méltó versenytársa lesz a kereskedelmi bankoknak.

 

Forrás: szigetvaritakarek.hu