Üdvözöljük a

Kamarai Intézmények szolgáltatásai | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai Intézmények szolgáltatásai

1) MKIK Állandó Választottbíróság Dél-Dunántúli Regionális Tagozata
A kamarai választottbíróság a New Yorki Konvenció alapján kereskedelmi jogvitákban végrehajtandó ítéleteket hoz; eljárása gyors, az ítélet egyenértékű az állami bíróságokéval.

 

2) Baranya Megyei Békéltető Testület
A fogyasztók és a gazdasági szervezet közötti vitás ügyek peren kívüli rendezésére hivatott testület; az ügyet a felek által választott testületi tagok tárgyalják.

 

3) Etikai Bizottság
Gazdálkodó szervezetek közötti kapcsolatban felmerült etikai vétségekkel szembeni eljárás, szankcionálási jogokkal
A szolgáltatás kamarai tagok számára díjmentes (rendezett tagdíj esetén), nem kamarai tagok számára a mindenkori kamarai alaptagdíj összege.

 

4) PBGSZ Nonprofit Kft. szolgáltatásai
Bérelhető termek, bérelhető irodák, mobiltelefon flotta.

• A Pécsi Kereskedelmi Központ 160 fős Zsolnay konferencia terme igényes belsőépítészeti kialakítással, a híres Zsolnay eozin díszítő elemekkel és teljes technikai háttérrel, sokrétűen tudja kiszolgálni a különböző rendezvényszervezési igényeket. A konferencia terem hangszigetelő, mobil falrendszerrel két kisebb teremre választható, de mindkét részben a felsorolt technika önállóan is alkalmazható. További tárgyalók segítik a konferenciák szekció munkáját. Az 50 fős (a hangszigetelő falrendszer zárásával két 25-25 fős) oktatóterem is rendelkezésre áll.
• A Pécsi Kereskedelmi Központ 7 emeletes irodaház, összesen 1.800 m2 irodai alapterülettel, Pécs Majorossy I. u. 36. alatt helyezkedik el. A korszerűen felújított irodai szinteken elhelyezkedő, klimatizált irodákból gyönyörű kilátás nyílik a városra, északi irányban a Mecsek hegyoldalra.
• A flotta nyitva áll minden rendezett regisztrációval rendelkező egyéni és társas vállalkozás előtt. A kedvező tarifák mellett, lehetőség van kedvezményes árú készülékek vásárlására is. Számhordozás lehetséges.
A szolgáltatások díjai a http://www.kereskedelmikozpont.hu/ oldalon keresztül érhetők el.

 

5) Kamarai energia-beszerzési közösség
A társulás célja, hogy a csatlakozó tagok energia beszerzését együttesen kezelve, kihasználjuk a mennyisségből fakadó előnyöket és a biztosított beszerzési tapasztalat, valamint szakértelem által a tagok számára a piacon elérhető legalacsonyabb árszintet és legjobb feltételeket harcoljuk ki a szabad piaci kereskedők pályáztatásával.