Üdvözöljük a

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Optimista üzleti várakozások Európa-szerte

2017. november 23.

Pár nap múlva elkészül a baranyai cégek várakozásait összesítő őszi konjunktúra jelentés. A teljes Unióban végzett hasonló felmérés szerint a vállalkozások a jövőre pozitív várakozásokkal tekintenek.

Derűlátó exportnövekedési kilátások

2015. november 27.

Egy friss felmérés szerint növekszik az európai exportnövekedéssel kapcsolatos bizalom, a KKV-k 90 %-a stabil vagy növekvő kivitelre számít 2016-ban. A tanulmányból az is kiderül, hogy a KKV-k esetében az export szorosan összekapcsolódik a magasabb árbevétel-növekedéssel, valamint hogy Európa az online kereskedelem igen gyors átvételének szemtanúja az exportáló KKV-k körében.

Sok sikert pécsi vállalkozók!

2013. április 30.

"Fit to Fair" sikeres vásári megjelenésre és szereplésre felkészítő tréninget szervezett a Kamara a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával annak érdekében, hogy a Kamarai standpályázaton nyertes kiállítók minél hatékonyabban jelenhessenek meg a Pécs Expo nemzetközi kiállításon.

Az Europass keretrendszer felülvizsgálata

2016. október 21.

Az Európai Bizottság javaslatot fogadott el az Europass keretrendszerről szóló határozat felülvizsgálatáról. Az Europass olyan eszközök és szolgáltatások összessége, amelyek a készségek és képesítések átláthatóságát hivatottak növelni Unió-szerte.

Új időpont: OKJ Közbeszerzési referens tanfolyam 2013. május 24-től

2013. május 2.

Értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy az emelt szintű OKJ Közbeszerzési referens képzés indulásának dátuma 2013. május 24-re tolódott. Az előzetes jelentkezéseket május 10-ig, a költségviselő által is aláírt jelentkezési lapokat pedig május 17-ig várjuk.

Összefogással kiút a válságból

2013. április 16.
Összefogással kiút a válságból - Nyitókonferencia
Összefogással kiút a válságból - Nyitókonferencia

Megtartotta nyitókonferenciáját „Összefogással kiút a válságból” címmel a Mecsek-Hegyhát Egyesület által létrehozott térségi TDM szervezet 2013. április 10.-én.

Maga a konferencia valóban az összefogásról szólt, és egyúttal a Mecsek-Völgység-Hegyhát Helyi Akciócsoportjának záró konferenciája is volt egyben.