Üdvözöljük a

Sok sikert pécsi vállalkozók! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sok sikert pécsi vállalkozók!

Szerző: Schmidt Enikő | 2013. április 30.

"Fit to Fair" sikeres vásári megjelenésre és szereplésre felkészítő tréninget szervezett a Kamara a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával annak érdekében, hogy a Kamarai standpályázaton nyertes kiállítók minél hatékonyabban jelenhessenek meg a Pécs Expo nemzetközi kiállításon.

A rendezvény 4 napja alatt rendkívül sokféle látogató fog megfordulni a standokon, a szakmai vagy potenciális üzleti partnertől a lakosságig. A felkért neves előadók sokéves szakmai tapasztalatukat osztották meg a nagyszámú résztvevővel, melynek elsődleges célja az iránymutatás és a vásárban rejlő üzleti lehetőségek feltárása és bemutatása volt. A lehetőségeket a lehető legtöbb szempontból megközelítve mutatták be, gyakorlatias, mindenki számára érthető formában, hiszen közös célunk Baranya megye vállalkozói potenciáljának megfelelő szintű bemutatása, a helyi vállalkozók támogatása minden rendelkezésünkre álló eszközzel.

 

A résztvevők a kitöltött „Rendezvény értékelőlap” tanúsága szerint nagyra értékelték az előadók közvetlen hangvételét, személyes szakmai tapasztalatuk átadását, a problémák rugalmas és gyakorlatias megközelítését.

 

Személyes vélemények a tréningről:

 

„Az általam át sem gondolt dolgokra is felhívták a figyelmemet, és ezekről kimerítően tájékoztattak”

„Sokrétűség, alaposság, gyakorlatiasság”

„Tömör, lényegretörő, információgazdag”

„Sok új ötletet kaptam, pedig nem ma kezdtem…”

 

Hasonló tematikájú tréninget a jövőben minden általunk szervezett külföldi üzleti delegáció kiutazása előtt meg fogunk tartani, hiszen egyre inkább számít egy-egy üzleti út kiadásainak csökkentése mellett, annak üzleti hatékonysága.