Üdvözöljük a

Elkészült a régió gépipari kompetencia térképe | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elkészült a régió gépipari kompetencia térképe

Szerző: Szabó Berta | 2015. november 5.

Október végén startolt a régió gépipari kompetenciáit összefoglaló weblap, melyet a Kamara „Tudás-park” projekt keretében készíttetett el.  

 

A kompetencia.pbkik.hu weboldal célja, hogy a Dél-Dunántúli Régió gépipari kötődésű vállalatoknál megtalálható gépipari tevékenységeket, a cégek kompetenciáit és a mérnöki tudását összegezze és rendszerezett, kereshető formában webes felületen megjelenítse, mellyel segíti a kereslet és a kínálati oldal találkozását.

 

A kompetencia térkép, gépipari adatbázis összeállítása során mintegy 120 cég - főként gépipari vállalkozás- adta meg az adatait a megadott kérdőív kitöltésével.  

 

A kompetencia térkép folyamatos bővítése, fejlesztése további kitűzött célunk, nemcsak további gépipari cégek bekerülését várjuk, de további iparágakhoz kötődő vállalkozások kompetenciáival kívánjuk az adatbázis bővíteni, úgymint pl. környezetipar, megújuló energia, energetika, biotechnológia, műanyagipar.    

 

Böngésszen Ön is a gépipari adatbázisban ITT !

 

Amennyiben vállalkozása be szeretne kerülni az adatbázisba, az ITT megtalálható kérdőív kitöltésével- adatainak ellenőrzése után – megjelenhet a kompetencia térképünk weboldalán.