Üdvözöljük a

Belépési nyilatkozat a PBKIK Üzletasszony Klubjába | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Belépési nyilatkozat a PBKIK Üzletasszony Klubjába

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. május 3.

Az alábbi dokumentumot kitöltők kinyilvánítják belépési szándékukat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Üzletasszony Klubjába. Nyilatkoznak arról, hogy a Klub alapszabályát megismerték, és azt magukra nézve kötelezőnek elfogadják, mint a Klub működését szabályozó dokumentumot.

A Klub rendes tagja lehet minden, Baranya megyében székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozás, amennyiben a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagja, illetve rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozás.

 

A klubtagság – a PBKIK önkéntes és pártoló tagjai kivételével – éves szolgáltatási díjfizetési kötelezettséggel jár, melynek befizetési határideje minden évben február 15.

 

Rendes klubtagok éves tagsági díja:

  • PBKIK önkéntes és pártoló tagjai: 0 Ft.
  • Rendezett kamarai regisztrációjú egyéni és társas vállalkozások, melyek Baranya megyében székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkeznek, és nem önkéntes tagjai a PBKIK-nak: bruttó 60 000 Ft.

Pártoló klubtagok díja:

  • Más kereskedelmi és iparkamara önkéntes tagjai, melyek Baranya megyében székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel nem rendelkeznek, és a PBKIK-nak nem önkéntes tagja: bruttó 30 000 Ft.
  • Rendezett kamarai regisztrációjú egyéni és társas vállalkozások, melyek Baranya megyében székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel nem rendelkeznek, és nem önkéntes tagjai a PBKIK-nak: bruttó 60 000 Ft.
  • Intézmények (pl. kórházak, ha a PBKIK-nak nem pártoló tagjai): bruttó 60 000 Ft.


Pártoló tagként vehetnek részt a Klub munkájában a Baranya megyében székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel nem rendelkező egyéni és társas vállalkozások, ezenkívül különböző intézmények, egyes esetekben magánszemélyek.


Egy szervezet több résztvevőt is delegálhat.


A belépés feltétele a belépési Nyilatkozat kitöltése és a kamarai tagsággal, illetve kötelező kamarai regisztrációval járó kötelezettségek teljesítése.


A Klubhoz csatlakozás lehetősége:


1. Klubtag ajánlására vagy
2. Önkéntes jelentkezéssel, minden esetben a jelentkezési lap kitöltésével és 500 karakteres bemutatkozás elküldésével.
3. A csatlakozásról a Klub alapító tagjai és a legalább egy éves klubtagsággal rendelkező rendes tagok szavazással döntenek (egyszerű többség).