Üdvözöljük a

Üzleti közösség – Női Vállalkozóknak | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti közösség – Női Vállalkozóknak

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. április 18.

A kamara önkéntes tagi körében nagy számban vannak női vállalkozók, akik szívesen megosztják tapasztalataikat egymással, és mentorálnak fiatal vállalkozó nőket. A nekik létrehozandó klub tartott előkészítő megbeszélést február 24-én.

Régi-Új klubunk leginkább a tudásmegosztást és kölcsönös tanulást fogja szolgálni, hiszen olyan tapasztalt hölgyeket tudhatunk majd tagi körünkben, akik saját „túlélési technikájukat” is megosztják velünk egy és egymással. A női vállalkozói lét, és ennek problémái, illetve potenciális megoldásai mindig is szem előtt voltak a kamarában. Már 2001-ben megalakult az Üzletasszonyok Klubja, mely az akkor még újdonságnak számító vállalkozó női lét feladataira koncentrált. Közben felnőtt egy generáció, akik számára ez teljesen általános dolog, de még mindig társulnak hozzá speciális problémák.

 

Működésünk során tapasztalatokat szereztünk két sikeres, nők vállalkozóvá válását támogató HEFOP pályázatunkból is, ezek a 2007-ben lezárt Védőháló – a baranyai vállalkozó nők esélyegyenlőségéért, és az ÉVA – Érvényesülj Vállalkozásodra Alapozva.

 

Klubunk kéthavi rendszerességgel tartja majd összejöveteleit, melyre elsősorban az önkéntes kamarai tagi körből várunk új csatlakozókat, de természetesen nyitott a tagság a regisztrált vállalkozások számára is, eltérő kondíciókkal.

 

További információk:

uzletasszonyklub@pbkik.hu

Schmidt Enikő

+36 72 507 164