Kovácsné Tímár Ildikó - KTI Kft.

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 10.

A KTI Kft. a KTF Group tagjaként vállalatok komplex, célirányos és valóban hatékony támogatásával, fejlesztésével foglalkozik.

A KTF GROUP-ot azért alapítottuk, mert azt tapasztaltuk, a termelő cégek, szolgáltató vállalkozások igénylik a személyre szabott, mérhető eredményt hozó tanácsadást.


Szolgáltatásainkat szervezetfejlesztési, gazdálkodási és speciális tudást igénylő területeken nyújtjuk, amik többek között magában foglalják a vezetőfejlesztést, sikeres generációváltást a vezetésben, csapatépítést, az időgazdálkodás optimalizálását, stratégiai tervezést, pénzügyi átvilágítást, hitelfolyamatok menedzselését, tudatos kapcsolatépítést, értékesítők képzését és fejlesztését, vállalati irányítási rendszer bevezetésének előkészítését is.

 

Kovácsné Tímár Ildikó

 

Közgazdászként végzett, majd világszerte elismert szakemberektől tanulta a szakterületeihez szükséges ismereteket.
20 évet töltött közép és felsővezetőként nemzetközi pénzügyi szolgáltató cégeknél, ahol a vállalat stratégiájáért, az ehhez kapcsolódó irányítási rendszer kidolgozásáért és működtetéséért felelt.

Ez idő alatt szerzett vezetői tapasztalatait átadva tanácsadóként és coachként segíti azokat a vezetőket, vállalatokat, akik valamilyen döntés, változtatás, átszervezés, kihívás előtt állnak, fejlődni szeretnének, vagy munkahelyi feladataik súlya miatt nem tudnak felszabadultan élni.

 

e-mail: kti@t-online.hu

Kapcsolódó anyagok: