Üdvözöljük a

Találkoztál már üzleti angyallal? | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Találkoztál már üzleti angyallal?

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. március 2.

Ki finanszírozza a nemzetközileg versenyképes cégek indulását? A PBKIK Üzletasszony klubjának nyitott rendezvényére szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket. 

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Majorossy I. u. 36. Zsolnay terem

Dátum: 2018. március 28. szerda 15.00 – 17.00

 

Négy nő, Szabó Eszter (a digitális kori üzleti képességeket trénelő edUcate egyik tanácsadó testületi tagja és a JóÜgy társalapítója), Puskás Ágnes (befektető), Landwehr Klára a Kultúinió elnöke) és Horváth Viktória (jelenleg grúziai nagykövet) több társukkal együtt indították útjára a Nők/Üzlet/Angyalok kezdeményezést, ami partnerként megnyerte a HunBAN-t a magyar angyalbefektetők egyesületét és további 12 női üzleti szervezetet és négy közösségi irodát is. De nyitott a  koalíció, tehát más, az üzleti élet valódi versenyképességét növelő szervezet jelentkezését is szívesen fogadja.

 

Miként lehet több nőt bevonni a hazai a közép-európai régióban induló innovatív cégek saját pénzből való piaci alapú finanszírozásába? Miként lehet mozgósítani az okos pénzt, tudást és kapcsolatrendszert a kezdeti stádiumban levő cégek számára? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az izgalmas, új kezdeményezés, melynek célja, hogy minél több nő legyen üzleti döntéshozó, befektető vagy olyan vállalkozás tulajdonosa, mely a nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét. Ezekben a szerepekben ugyanis alulreprezentáltak a nők tehát érdemes velük a közvéleménynek is foglalkozni. A Nők/Üzlet/Angyalok és koalíciós partnerei szeretnék a nők bevonásával és a férfiakkal együttműködésben növelni az ország gazdaságának a digitális korban is jól működő szegmensét.

 

Az eseményen beszélgetőpartnereink lesznek:

  • Szabó Eszter – Elnök, WomenBusinessAngels
  • Puskás Ágnes – Elnök, WomenBusinessAngels
  • Dr. Kovács Éva – Elnök, PBKIK Üzletasszony klub

Részvételi díj:

  • önkéntes kamarai tagvállalkozások, PBKIK klubtagok és egyetemi hallgatók – a jövő vállalkozói - számára: ingyenes
  • mindenki más számára 1 500 Ft/fő, mely a helyszínen fizethető

A részvétel feltétele a rendezett kamarai regisztráció.
A részvételi díj közvetített szolgáltatásként büfészolgáltatást (kávé, ásványvíz) tartalmaz.